pon - pet
7h - 15h

Imate vprašanje?

info@moric.si
Tel: (02)88 38 488, Mobi: 031 324 900
Legen 102, 2380 Slovenj Gradec

Vprašajte nas
stanovanje 1[1].jpg

V predsobi se nahaja garderobna omara v katero lahko shranimo obutev in oblačila, ki zadošča za 2 stanojoča. Nahaja se tudi obešalna stena za oblačila ter ogledalo, da se stranka lahko uredi preden zapusti stanovaje.

V kopalnico smo dodali zraven osnovne opreme še omarico nad sušilni in pralnim strojem. V samo kopalnico smo vgradil kotno tuš kabino. Omara ter pult na katerem sta dva umivalnika smo razmišljali v predvsem minimalistični smeri in funkcionalnih elementih.

Kuhinja v temih barvah, vključeni so vsi osnovni gospodinjski aparati. Tudi nakaj polic po stenah. Kuhinja je v barni kombinaciji rjav les po katalogu in beli visoki sijaj. Delovna plošča je standerda v imetaciji lesa.

V tem večjem prostoru smo izbral eno sedežno in sicer dvosed ker je majhen prostor, Poleg komode na kateri je lahko televizor. Vse skupaj je v kombinaciji rjave- kremne barve tako da daje prostoru umirjajočo dozivetje.

Jedilna miza je okrogla tako, da zavzame čim manj prostora.

Spalni prostor se od glavnega lučuje z garderobnimi omarami in harmoničastimi vratami v spalnem delu je postelja dimenzij 1600x2000 in regal za shranjevanje oblačil 2100x2250x650. Zraven postelje je pa še tudi nočni element.

Nazaj na 3D Izrisi