pon - pet
7h - 15h

Imate vprašanje?

info@moric.si
Tel: (02)88 38 488, Mobi: 031 324 900
Legen 102, 2380 Slovenj Gradec

Vprašajte nas

Mizarstvo Moric je 1. avgusta 1989 ustanovil Jože Moric.
Delavnica je bila na začetku skromna, vendar se je skozi leta povečevalo povpraševanje po notranji opremi in pohištvu. Krog naročnikov se je povečal do te mere, da so delovni prostori postali premajhni, stroji pa prešibki, da bi z njimi lahko zadovoljili željam trga. Zato se je leta 2004 Jože Moric odločil za izgradnjo novih poslovnih prostorov, ki so danes svetli, zračni, moderni in ekološko ustrezajo vsem predpisom v skladu z evropskimi standardi na tem področju.

V delavnici imamo vse vrste strojev, ki so potrebni za vrhunsko izdelavo notranje opreme. Proizvodnji prostori so opremljeni z najsodobnejšo strojno opremo, kot na primer, stroji za CNC obdelavo, širokotračni brusilni stroj, robna lepilka, štiristrnski skobeljni stroj, ploskovna stiskalnica, lakirna komora ter še mnogi drugi stroji, ki so potrebni za izdelavo kvalitetnega pohištva.

Pri nas lahko dobite pohištvo različnih stilov od čisto preprostega preko klasičnega do modernega in ekstravagantnega. Izdelamo pa tudi takšno pohištvo, kot ste si ga zamislili sami in ga izdelamo po vaši meri. Lahko ga izrišemo sami ali z vašo pomočjo v skladu z vašimi željami, potrebami in idejami za boljšo uporabnost izdelkov. Izdelke pa načrtujemo tudi v sodelovanju z arhitekti in dizajnerji. Izdelujemo vso pohištvo za dom, gostinske lokale, pisarne, javne ustanove in podjetja.

Širok krog naročnikov in predvsem zadovoljne stranke pričajo o kakovosti pohištva, ki ga izdelujemo. Izdelki kot so kuhinje, spalnice, mladinske ter otroške sobe, predsobe, dnevne sobe, kopalnice ter posamezni izdelki, kot na primer, zunanja in notranja vrata, jedilne in klubske mize, stenske ter stropne obloge, letni podi, vrtne garniture, savne in še mnogi drugi, so izdelani iz masivnega lesa, ivernih plošč, panelnih plošč, vezanih plošč,vlaknenih plošč(mdf), max plošč, kerrock materiala ter drugih materialov, ki so na voljo na tržišču in imajo visok kvaliteten ter ekološki značaj.